TOMANIČ "VULKANIZERSTVO"

Pozdravljeni in dobrodošli


Pravno obvestilo

Podjetje TA & RO d.o.o. si pridržuje avtorske pravice na vsebino, katera je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij, prav tako pa vsebine ni dovoljeno kopirati za javne ali komercialne namene, brez naše predhodne odobritve in dovoljenja. Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z veliko mero skrbnosti.

Podjetje TA & RO d.o.o. ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika. Prav tako podjetje TA & RO d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij ali za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Ne podjetje TA & RO d.o.o.' ali katerakoli druga pravna oz. fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Prenašanje programov in podatkov iz naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost zato podjetje TA & RO d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi lahko nastala ob uporabi datotek in podatkov. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat prenašanja datotek ali podatkov iz naših spletnih strani. Na spletnih straneh podjetja  obstajajo tudi povezave do zunanjih spletnih strani, za vsebino le teh pa ne odgovarjamo.

Podjetje TA& RO d.o.o.' je lastnik znamk in logotipov, objavljenih na svojih spletnih straneh. Prepoznavni znaki, logotipi… drugih podjetij, kateri so uporabljeni in prikazani na naših spletnih straneh so bili pridobljeni z dovoljenji lastnikov le teh. Vsakršna nepooblaščena uporaba in izkoriščanje tovrstnih znamk in logotipov je strogo prepovedana.

Vreme